Sheraton Jumeirah Beach

Att hitta ett billigt hotell vid stranden är en omöjlighet i Dubai. Sheraton Jumeirah Beach Resort är faktiskt ett av de mer prisvärda alternativen.

Förklaringarna är två. Dels att det, ärligt talat, inte är Sheratonkedjans allra bästa hotell och att läget är aningen avsides. Hotellet ligger i Dubai Marina, samma område som Mövenpick Hotel Jumeirah Beach, en bra bit från centrala Dubai.

Hotellet är dessutom ganska inklämt mellan höga byggnader, så om du föredrar poolhäng före strandliv kan du bli besviken på att solen inte når ner till poolområdet mer än några timmar om dagen.

Men läget är faktiskt inte dumt ändå. Dubai Marina med sin strandnära promenadgata är ett trevligt område och du tar dig enkelt in till staden med tunnelbanan, Dubai Metro. Om du vill besöka Dubai Mall och Burj Khalifa befinner du dig på rätt sida av stan. Gästerna på Sheraton Jumeirah Beach Resort har dessutom direkt tillgång till stranden, till skillnad från Mövenpick Hotel Jumeirah Beach som ligger på fel sida av Jumeirah Beach Road.

Med det i åtanke: att det är ett femstjärnigt Sheraton med fint strandläge, är hotellet prismässigt överkomligt. Räkna med rumspriser från 1800-2600 kronor per natt beroende på säsong, rumstyp och när du bokar.

Reser du med barn finns Pirates Kids Club med gott om roliga aktiviteter för de små.

>> Läs mer och boka på Hotels.com

Skriv en kommentar

Share This