Välj en sida

All inclusive-hotell i Dubai – våra tips

All inclusive är inte speciellt vanligt på hotell i Dubai, men några alternativ finns. Staden har en handfull hotell som erbjuder heltäckande all inclusive och fler som har half board där vissa måltider ingår.

All inclusive hotell i Dubai

Dubai kan lätt bli en dyr stad att semestra i. Om du behöver äta alla måltider på restaurang drar kostnaderna iväg, inte minst för familjer.

Dubai är inte någon utpräglad all inclusive-destination, tvärtom. Frukost ingår ofta – men inte altid – på hotellet, men möjlighet att boka samtliga måltider och dryck till fast pris saknas ofta.

All inclusive-hotell i Dubai – 5 favoriter

Några hotell med all inclusive finns ändå. På den här sidan tipsar vi om våra favoriter.

JA Jebel Ali Beach Hotel

Strandhotell med riktigt bra all inclusive. Läget direkt vid stranden, men en bit från staden, gör JA Jebel Ali Beach Hotel till en favorit bland barnfamiljer.

Bufférestaurangen serverar vällagad mat från frukost till middag, med olika teman på kvällarna, och som all inclusive-gäst kan du också äta på någon av de fem andra restaurangerna, exempelvis italienska restaurangen La Traviata, sportbaren Shooters och den fina – flytande – skaldjursrestaurangen DiVAZ. Tänk bara på att boka bord i god tid – gärna direkt efter incheckning – för det blir snabbt fullt.

Att tänka på
Hotellet är femstjärnigt och håller mycket hög klass på servicen. Det har dock några år på nacken och byggnaderna, framförallt huvudbyggnaden, är inte samma toppskick som många andra hotell i Dubai. Snyggt, välstädat, stiligt, absolut. Men inte helt modernt.

» Se priser för JA Jebel Ali Beach Hotel på Booking.com
» Se priser för JA Jebel Ali Beach Hotel på Hotels.com

Rixos The Palm

Nytt, väldigt fräscht och redan mycket populärt. Rixos The Palm har sedan invigningen 2012 blivit ett favorithotell för många, bland annat för oss. Rummen är stora och välinredda, servicen håller toppklass, och hotellet har ett fantastiskt läge på The Palm Jumeirah med utsikt mot både havet och mot stadens skyline. På Rixos kan du välja Ultra All Inclusive, då ingår mat och dryck på hotellets olika restauranger, barer och lounger.

Att tänka på
All inclusive finns att välja om du bokar Rixos The Palm via Booking.com, vi hittar inte det alternativet hos andra bokningssajter. Jämför gärna priset på Booking.com med hotellets egna priser. Vem som är billigast varierar beroende på säsong, bokningsläge och andra faktorer.

» Se priser för Rixos The Palm på Booking.com

Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai

Ett toppenhotell som tack vare sitt annorlunda läge ofta är riktigt prisvärt. Hotellet ligger intill stora shoppinggallerian Ibn Battuta Mall, vilket är praktiskt om du vill shoppa, men därmed också en bra bit från stranden. Hotellet väger upp för det med en takpool – och genom att bjuda på transport till en strandklubb på Palm Jumeirah utan kostnad.

Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai erbjuder dessutom ett riktigt fint all inclusive-paket. I paketet ingår all mat och dryck, även alkohol.

Att tänka på
All inclusive-erbjudandet är svårt att hitta via bokningssajter som Hotels.com och Booking.com. Där finns istället ofta half board-erbjudanden med frukost och lunch, vilket kan vara ett intressant alternativ om du planerar att testa Dubais restaurangliv på kvällarna. Vill du boka en heltäckande all inclusive görs det enklast via hotellets egen webbplats.

» Se priser för Mövenpick Ibn Battuta på Booking.com
» Se priser för Mövenpick Ibn Battuta på Hotels.com

Atlantis The Palm

Omtalade, superhäftiga, Atlantis The Palm är inget all inclusive-hotell, men vi tycker att det passar på den här listan ändå. Hotellet har nämligen ett svårslaget erbjudande för half board som vi gärna vill att fler får upp ögonen för: frukost och middag ingår – och du får halva priset på lunchen.

Erbjudandet gäller inte på alla topprestauranger i hotellet, men på tillräckligt många för att det ska vara en riktigt bra deal.

Några hakar finns, half board går exempelvis inte att boka under perioden 20 december till 6 januari och ibland finns minimikrav på att boka ett visst antal nätter. Om du lyckas hitta half board på resdatum som passar dig, då finns inget mer prisvärt sätt att uppleva det här världsberömda hotellet på.

Att tänka på
Half board-paketet kan bara bokas på Atlantis The Palms webbplats. Om erbjudandet är aktuellt, ligger det på sidan med erbjudanden. Klicka på Offers i menyn.

» Läs mer hos Atlantis The Palm

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Jodå, vi vet. Det här hotellet ligger inte i Dubai, utan i grannemiratet Ras Al Khaimah. Men det är ändå ett intressant alternativ till att bo i Dubai, speciellt om du gärna vill ha ett all inclusive-hotell.

Hotellet är prisvärt, du kan ibland komma undan med nästan halva priset jämfört med ett hotell av motsvarande standard och utbud i Dubai, och all inclusive-erbjudandet är ett av de främsta i regionen.

All inclusive-gäster äter frukost, lunch och middag i hotellets bufférestaurang och får även rabatt i à la carte-restaurangerna. Drycker ingår, även alkoholhaltiga.

Att tänka på
All inclusive-erbjudandet är inte lika omfattande och ”lyxigt” som på exempelvis Rixos The Palm som vi skriver om här ovanför – listan över vilka alkoholhaltiga drycker som ingår är exempelvis betydligt snålare. Men med tanke på priset, kan det här vara ett riktigt bra alternativ ändå.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa erbjuder också olika half board-paket där antingen frukost och lunch eller frukost och middag ingår, men med tanke på hur avsides hotellet ligger är det inte sannolikt att du vill äta någon annanstans, därför blir all inclusive ofta det bästa alternativet.

» Se priser för Hilton Ras Al Khaimah på Booking.com
» Se priser för Hilton Ras Al Khaimah på Hotels.com

 

Skriv gärna en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *