Välj en sida

Dubai gratis wifi flygplats

Nästa gång du landar i Dubai är det bara att börja surfa direkt. Flygplatserna har uppgraderats med gratis – och snabbt – wifi.

När Dubais flygplatser undersökte vad resenärerna väntar sig av en internationell flygplats, var ett av svaren: gratis internet.

Sagt och gjort. Nu har wifinäten på både Dubai International och nya Dubai World Central uppgraderats rejält med ett gratisnät som dessutom är både snabbare och enklare än tidigare, enligt ett pressmeddelande från Dubai Airports.

Fler än 6000 wifipunkter har installerats, hastigheten har höjts till 5 gigabit per sekund och tack vare en ny landningssida så kopplar du upp dig med bara ett enda klick.

– Som världens största internationella flygplats finns vi i hjärtat av många resor världen över idag. När våra passagerare anländer till Dubai efter en lång resa förväntar de sig att kunna hålla kontakten med vänner och familj, säger Michael Ibbotson som är teknikchef vid Dubai Airports och fortsätter:

– För att göra det möjligt har vi investerat i ett wifinät av världsklass till de 83 miljoner passagerare som använder våra flygplatser bara i år.