Välj en sida

Flygplatshotell i Dubai – våra tips!

Flygplatshotell Dubai

Dubai har blivit en populär transitflygplats för svenska resenärer på väg till Asien eller Afrika. Och oavsett om du behöver ett hotell för en natt eller två i väntan på nästa flyg, eller bara några timmars skön tupplur, finns flera bra alternativ både på och utanför flygplatsen.

Inte bara på jakt efter flygplatshotell? Vi har så klart en sida för alla våra favorithotell i Dubai också. Klicka här för våra tips på hotell i Dubai.

Flygplatshotell i Dubai

Dubai International Airport Hotel

Fem stjärnor och bekvämt placerade hotellrum på olika ställen på flygplatsen. Du kan checka in i Terminal 1 eller Terminal 3 vid Concourse A och B.

Ett gediget flygplatshotell som har två gym med swimmingpool och ger tillgång till 15 olika barer och restauranger.

Det här är ett det bästa valet för dig som vill ha nära till flyget, men det kostar en slant. Priserna varierar med säsong, men ett rum kostar sällan under 1500 kr per natt, snarare en bit över 2000 kr.
» Läs mer och boka Dubai International Airport Hotel

Sovkapslar – Sleep 'n Fly

Ett betydligt enklare och billigare boende är Sleep 'n Fly, sovkapslar i olika storlekar som finns i terminal 1 och 3. De hyrs per timme och passar perfekt för den som vill sova bort väntetiden mellan flighterna.

För cirka 270 kronor för två timmar (minsta tillåtna reservation är två timmar) får du en enkelbädd med tv, wifi och underhållningssystem. En dubbelkapsel kostar cirka 600 kr för motsvarande tid.
» Läs mer och boka Sleep 'n Fly här

Hotell nära flygplatsen i Dubai

Holiday Inn Express Dubai Airport

Prisvärt mellanklasshotell för en natt eller två. Hotellet ligger cirka en kilometer från terminalerna och har buss till flygplatsen som avgår varje halvtimme.

Ingen lyx, men rent och bekvämt när du vill ha nära till flygplatsen. Frukost ingår i priset. Rummen startar på ca 700 kr/natt.
» Läs mer och boka Holiday Inn Express Dubai Airport

Premier Inn Dubai International Airport

Populärt hotell som fick priset Travellers Choice 2015 av Tripadvisor. Har ungefär samma avstånd till terminalerna som Holiday Inn och erbjuder också en shuttlebus två gånger per timme.

Rena och tysta rum. Kaféet i lobbyn har öppet dygnet runt och hotellet har gratis wifi.
» Läs mer och boka Premier Inn Dubai International Airport

Al Bustan Rotana

Hotellet ligger ett par kilometer från flygplatsen. Har ingen gratis shuttle, men taxiresan är kort och billig. Det här femstjärniga, och prisvärda, hotellet är ett bra val för dig som vill ha lite mer än vad flygplatshotell erbjuder.

Al Bustan Rotana har 275 rum, pool, gym, jacuzzi, fem restauranger och ett kafé. Dessutom erbjuder man shuttle till City Centre Shopping Mall. Inte Dubais flådigaste eller största galleria, men den funkar fint om du behöver shoppa mellan flygningarna. Priser från ca 900 kr per natt.
» Läs mer och boka Al Bustan Rotana

Le Meridien Dubai

Om du vill bo nära flygplatsen, men ändå få en dos av Dubais omtalade hotellyx, då ska du boka Royal Club på Le Meridian Dubai. Den delen av hotellet är nybyggd.

Rummen är stora, bekväma och har jacuzzi. Till Royal Club hör en egen takpool och lounge med överdådig frukostbuffé, afternoon tea och happy hour med fria drinkar på kvällen. Transport till flygplatsen ingår.

Hotellet är ett bra val även om du inte väljer Royal Club, men aningen mer slitet och du får inte lika mycket för pengarna. Royal Club kostar från ca 3000 kr per natt, men är värt varenda krona.
» Läs mer och boka Le Meridien Dubai

Psst! Alltid bästa hotellpris

Allt om Dubai har valt Hotels.com som hotellpartner. När du klickar på en länk på den här sidan förflyttas du till Hotels.com för att boka.

Hotels.com är en av världens största bokningssajter, de är specialiserade på hotell och förhandlar ofta fram bra rabatter och kampanjer.

Att boka med dem är enkelt och tryggt. Men viktigast av allt: Hotels.com har en lägsta pris-garanti som ger dig pengarna tillbaka om du hittar hotellet billigare någon annanstans.

» Här hittar du fler hotell nära flygplatsen i Dubai

 

Skriv gärna en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *