Välj en sida

Världens högst belägna restaurang, At.mosphere på 122:a våningen i Burj Khalifa, serverar numera även frukost. En dag i Dubai kan knappast starta bättre, men det kostar en slant.

Frukost i Burj Khalifa

At.mosphere i Burj Khalifa är en favorit hos Allt om Dubai. Visst, vi kan tycka att maten inte riktigt matchar de höga priserna – men läget och den fantastiska utsikten över Dubai väger upp.

Vill man inte lägga pengar på en dyr lunch eller middag går det alltid att njuta av en drink i The Lounge, och det rekommenderas verkligen.

Sedan några månader tillbaka finns även möjligheten att äta dagens första mål hos At.mosphere. Restaurangen dukar upp en sagolikt fin frukost från klockan 7.00 till 11.00.

Frukost i Burj Khalifa – så mycket kostar den

Billigt är det inte, priset är 325 dirham per person (cirka 720 svenska kronor), men du får en frukost som faktiskt matchar den fantastiska utsikten från 122:a våningen i Burj Khalifa. Halva priset för barn från 5 till 10 år, barn under 5 år äter gratis.

På menyn finns exempelvis omelett på organiska ägg, utvalda franska bakverk, exotisk frukttallrik, charkuterier, ostar, crepes och toast på brioche.

Att boka i förväg kan vara klokt, du gör det på: www.atmosphereburjkhalifa.com/breakfast