Välj en sida

Billiga hotell i Dubai

Billiga hotell i Dubai är inte alldeles lätta att hitta. Dubai är en av världens dyraste hotellstäder och merparten av hotellen har fyra eller fem stjärnor och kostar därefter.

Stadens absolut billigaste budgethotell är sällan särskilt trevliga, så våra tips på den här sidan riktar främst in sig på prisvärda hotell med två eller tre stjärnor. Hotell som är rena, fräscha och kan rekommenderas med gott samvete.

En sak att ha i åtanke är att det är omöjligt att hitta ett billigt hotell nära stranden. I Dubai är alla strandhotell lyxiga och ganska dyra. I princip alla hotell vid stranden har fem stjärnor, något enstaka har fyra.

Psst. Missa inte sidan med alla våra tips på hotell i Dubai.

5 x billiga hotell i Dubai

Billiga hotell hittar du främst i stadens äldre delar, Bur Dubai och Deira, i aningen avsides lägen som ofta gör att du får räkna med att åka en bit till sevärdheterna och till stranden. Men det behöver inte vara så dumt ändå, både taxi och tunnelbana är billigt och smidigt.

Billigt hotell i Dubai Barjeel Heritage

Barjeel Heritage Guest House

Om man inte ska bo på något av Dubais alla lyxhotell från internationella kedjor, är det här vårt bästa tips! Småskaligt, genomtänkt och charmigt. Vackert läge med utsikt över vattnet och båtlivet på Dubai Creek. Ett trevligt Bed & Breakfast med nio individuellt inredda rum som ligger runt en innergård. Nära tunnelbana och marknader.
» Läs mer och boka Barjeel Heritage Guest House

Billiga hotell Dubai Orient Guest House

Orient Guest House

Påminner om Barjeel Heritage Guest House och drivs av samma ägare. Ett restaurerat gammalt hus i det historiska området Bastikya, som är ett intressant alternativ till Dubais alla lyxhotell. Hotellet, egentligen är det mer som ett B&B, har 11 rum i arabisk stil och en mysig innergård med kafé. Gratis wifi. Rum från ca 1100 kr beroende på säsong och när du bokar.
» Läs mer och boka Orient Guest House

Billigt hotell i Dubai - Holiday Inn Express Safa

Holiday Inn Express Dubai – Safa Park

Bra läge och gratis transfer till stranden och Dubai Mall/Burj Khalifa. Frukost och wifi ingår i priset. Inget lyxhotell, men stabilt och fräsch, och ett av de bästa alternativen i Dubai för dig som vill hålla igen på hotellkostnaden. Från ca 900 kr, beroende på säsong och bokningstidpunkt.
» Läs mer och boka Holiday Inn Express Dubai

Ibis Al Rigga

Ligger nära flygplatsen och kan vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett flygplatshotell i Dubai för en stopover eller kortare vistelse. Ingen större charm, definitivt ingen lyx, men du har nära till tunnelbanan som tar dig till stadens alla sevärdheter. Bufféfrukost och gratis wifi. Pris som lägst 500 kr/natt, men 800-900 kronor är vanligare.
» Läs mer och boka Ibis Al Rigga

Akas-Inn Hotel Apartment

Ett mellanstort lägenhetshotell, med 66 rum, i stadsdelen Al Barsha. Stora shoppinggallerian Mall of the Emirates finns inom promenadavstånd. Plus för att hotellet har en pool på taket, förvisso ganska liten. Rummen är stora och har pentry, så det här är ett bra budgetalternativ för familjer.
» Läs mer och bok på Booking.com

(Sidan uppdaterades 2018-10-27)


3 Kommentarer

 1. Mina

  Jag och min man är pensiönärer med begränsade inkomst behöver en liten studio nära metro eller buss för en månad. Är det någon som kan hitta billigaste ?

  Svara
 2. Anders Nelin

  Jag o min dotter bodde på “Al Karama” inget hotell man kanske skryter om när man kommer hem, men har allt man behöver, vilket i vårt fall var: säng, toalett/dusch o AC. dessutom jättetrevlig personal.
  50m. till skytrain-station!
  Rekommenderas verkligen!!

  Svara
 3. Björn dramsvik

  Vi bor alltid på lägenhetshotell. Flera ggr på Auris botique hotell i Al Barsha. Billigt 600-700 kr natten. Fri wi-fi, Pool på taket, rent o snyggt eget pentry o tvättmaskin, alldeles bredvid mall of Emirates.
  Nära till Metro

  Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *