Välj en sida

The View at The Palm – nytt observationsdäck i Dubai

The View at The Palm blir ett nytt, spektakulärt, observationsdäck i Dubai när det öppnar under 2020. Utsikt mot Dubais skyline och 360 graders vyer över Palm Jumeirah utlovas.

The View at the Palm

Konstruktionen av Palm Jumeirahs mest centrala delar, med byggnader som Nakheel Mall och The Palm Tower, har pågått ett bra tag. Nu verkar det närma sig invigning av de mest intressanta delarna.

Nästa år invigs The View at The Palm, observationsdäcket som ska ge At the Top i Burj Khalifa och Dubai Frame konkurrens om besökare som vill njuta av Dubai från ovan.

The View at The Palm – 240 meter upp

Utsiktsvåningen kommer att ligga på 52:a våningen i The Palm Tower, 240 meter över marken. Läget mitt på Palm Jumeirah gör att besökarna får obrutna vyer runt hela palmen – och in mot fastlandet och Dubais glittrande skyline.

Så här kan utsikten från The View at the Palm bli, över Palm Jumeirah.

Förutom observationsdäcket kommer en VIP-avdelning och ytor för privata evenemang att finnas.

Precis som i de flesta moderna observationsdäck kommer det också att finnas interaktiva delar, som i det här fallet ska visa hur konstruktionen av The Palm gick till.

Målsättning är att skapa ett världsledande observationsdäck som förutom vyer och utsikt ska utbilda och inspirera besökarna, genom att berätta historien om hur byggherren Nakheel lyckades med det enorma projektet Palm Jumeirah.

En evighetspool på taket

Förutom The View at The Palm kommer skyskrapan The Palm Tower att innehåll ett 18 våningar högt hotell, från St. Regis, privatbostäder, en restaurang, och en evighetspool placerad på taket direkt under observationsdäcket.

Poolen blir den högst belägna i Dubai. Om den kommer att vara öppen för besökare, vet vi inte än. Men vi håller tummarna.

Ett annat rykte, ännu obekräftat, är att Dubais längsta zipline kommer att starta från taket på byggnaden. Om det stämmer, kan den som vill och vågar flyga fram över palmen fastspänd i sele och stålvajer.

Vi uppdaterar den här sidan med mer information om invigningsdatum, öppettider och biljettpriser så snart den informationen blir tillgänglig.

(Sidan uppdaterades 2019-08-21)

Skriv gärna en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *