Välj en sida

Helikoptertur i Dubai – se staden från ovan

Flyga helikopter i Dubai är en storslagen upplevelse. Att se Burj Khalifa, Burj al Arab, stränderna, skyskraporna, öknen och The Palm från ovan – det är värt varenda krona en helikoptertur kostar.

Flyga helikopter i Dubai - boka helikoptertur

Att ta en helikoptertur har snabbt seglat upp som ett populärt nöje bland de som besöker Dubai – och de som testat är väldigt nöjda. Hos vår bokningspartner Viator har kunderna gett den här utflykten 5 av 5 i betyg.

Att flyga helikopter kostar en slant, men kanske inte så mycket som du tror. En flygning på 12-15 minuter går på cirka 1670 svenska kronor. Läs mer här.

Boka helikoptertur i Dubai

BiljettshejkenBeställ innan du reser, så har du din plats klar. Du får lägsta pris-garanti och avbokning är möjlig. Mer information på bokningssidan.

Helikopter i Dubai – så funkar det

Du blir upphämtad vid ditt hotell och bilen tar dig till helikopterplattan som ligger vid hotellet Atlantis The Palm, längst ut på Palm Jumeirah.

I helikopterfirmans lounge hålls en säkerhetsgenomgång och du får lämna personliga föremål i ett förvaringsskåp. En kamera får tas med ombord på helikoptern.

Turen inleds vanligvis med att piloten styr in mot staden och visar kända landmärken som Burj Khalifa, världens högsta skyskrapa, och Burj al Arab, det välkända segelformade lyxhotellet. Piloten guidar er och berättar vad ni ser.

Innan ni landar gör ni en sväng ut till havs för att titta på det omtalade jätteprojektet The World, där 300 konstgjorda öar har skapats med världskartan som förebild.

Allt var perfekt. Bra service och häftig upplevelse.

Peder S

Recension från Viator, mars 2015.

Tänk på det här

  • Du måste ta med ditt pass.
  • Helikoptern kan komma att delas med andra sällskap, den rymmer sex personer.
  • Barn under två år får inte åka med.
  • Ordinarie pris gäller för alla passagerare, barnpriser finns ej.
  • Väger du mer än 100 kg måste du köpa en extra sittplats.

Mer praktisk information finns i samband med bokningen.

Om du vill få en ännu häftigare upplevelse, går det att kombinera helikopterturen med en ökensafari på samma bokning. Mer information och pris hittar du här.

Hotell i Dubai? Kolla in våra tips och favoriter!

Att hitta rätt hotell i Dubai kan vara svårt. Var i stan ska man bo? Är det bäst vid stranden eller i staden? Här har vi samlat våra hotellfavoriter och tipsar om vad du bör tänka på innan du bokar.

Boka biljetter och sevärdheter innan du reser

Burj Khalifa, ökensafari, guidade turer, vattenparker och mycket mer. Att boka i förväg är smart. Du har din plats garanterad och det är ofta billigare. Här ser du allt du kan boka innan du reser.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *