Välj en sida

Om den här webbplatsen

Allt om Dubai startade 2010 med målet att bli en inspirerande och informerande reseguide till ett resmål som snabbt växte i popularitet bland svenskarna. Idag är sidan Sveriges största sajt om Dubai – och staden är mer populär än någonsin.

Målsättningen är fortfarande att ge dig som besökare, och Dubairesenär, så mycket information som möjligt om det spännande och omskrivna lilla emiratet.

Vi berättar om hotell och restauranger, tipsar om sevärdheter och utflykter, och försöker att skriva om hela Dubai – inte bara om skyskrapor, lyxbilar och strandhotell. Dubai är, faktiskt, ett bredare och bättre resmål än så.

En sajt som den här blir aldrig färdig. Sidor läggs till och informationen förnyas löpande med förhoppning om att vara en korrekt och uppdaterad reseguide till Dubai.

Om du hittar fel eller tveksamheter, eller vill tipsa om något som borde finnas på sajten, mejla gärna till info@alltomdubai.se eller fyll i formuläret nedan.

Vill du ha tips på hotell som passar dina datum och din budget? Skicka ett mejl. Vi försöker gärna att hjälpa dig. Undrar du över vilka sevärdheter du kan boka i förväg, innan du reser? Hör av dig så berättar vi.

När det gäller frågor om visum och pass, måste vi hänvisa till andra källor. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa till med det, utöver den information som finns på den här sidan om visum och pass till Dubai. Där hittar du länkar och information om vart du ska vända dig.

Vi finns så klart på Facebook också. Gilla vår sida så får du alltid senaste nytt om Dubai.

Skicka ett meddelande

6 + 5 =