Välj en sida

Legoland Dubai – ett måste för barnfamiljer

Legoland Dubai slog upp portarna senhösten 2016 och har snabbt blivit en populär attraktion bland familjer med barn. Inte konstigt alls, för den här temaparken är riktigt häftig.

Legoland Dubai entré

Legoland är en av flera temaparker som ingår i den enorma nöjesparken Dubai Parks and Resorts. Du kan välja att bara besöka Legoland eller köpa en biljett som även ger tillgång till andra temaparker. Mer information finns på vår sida om Dubai Parks and Resorts.

Biljetter till Legoland Dubai

  • 1-dagspass till Legoland kostar ca 560 kr. Boka här
  • 1-dagspass till Legoland med transfer från ditt hotell kostar ca 1095 kr. Boka här
  • 1-dagspass till Legoland Water Park kostar ca 560 kr. Boka här

Priserna i kronor är exempel från oktober 2018, exakt biljettpris varierar med valutakurs.
Biljetterna kan avbokas om dina resplaner ändras. Exakta regler för avbokning finns på respektive bokningssida.

Legoland har öppet året runt och lockar med fler än 40 åkturer, shower och attraktioner med legotema. Där finns hela 15 000 legomodeller byggda av svindlande 60 miljoner legobitar.

Karta över Legoland Dubai

Målgruppen är barn från 2-12 år, och deras familjer. Nöjesparken är uppbyggd av sex olika områden, avsedda för olika typer av underhållning och lek: Legocity, Adventure, Kingdoms, Imagination, Factory, och Miniland.

Legoland Dubai är världens sjätte anläggning i serien som också finns på platser som Billund i Danmark, Windsor i England, Carlsbad i Kalifornien och Winter Haven i Florida.

Legoland Waterpark

Förutom vanliga Legoland finns här också en fantastisk vattenpark med legotema, den enda vattenparken i Dubai som riktar sig främst mot yngre barn.

Legoland Waterpark

Här finns ett 20-tal vattenrutschkanor och attraktioner, och möjlighet att bygga egna flottar och båtar med legobitar. För de allra minsta barnen finns ett område med små rutschkanor och Duplodjur i vatten, som man får leka med.

Biljetten till vattenparken kostar ca 560 kronor och kan bokas här.

Hotell i Dubai? Kolla in våra tips och favoriter!

Att hitta rätt hotell i Dubai kan vara svårt. Var i stan ska man bo? Är det bäst vid stranden eller i staden? Här har vi samlat våra hotellfavoriter och tipsar om vad du bör tänka på innan du bokar.

Boka biljetter och sevärdheter innan du reser

Burj Khalifa, ökensafari, guidade turer, vattenparker och mycket mer. Att boka i förväg är smart. Du har din plats garanterad och det är ofta billigare. Här ser du allt du kan boka innan du reser.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *