Aquaventure – Dubais bästa vattenpark

Aquaventure är rena paradiset för dig som gillar bad, vattenrutschkanor och adrenalinframkallande åkturer. Vattenparken hör till hotellet Atlantis The Palm, men du kan köpa dagpass.

Aquaventure - vattenpark i Dubai

Aquaventure utsågs 2016 till Mellanösterns bästa vattenpark av World Travel Awards, resebranschens motsvarighet till Oscarsgalan. Det är lätt att förstå varför.

Parken är oerhört välgjord och späckad med spännande upplevelser och hisnande åkturer. Här finns något för alla, från lugnt strandhäng och långsamma och familjevänliga forsar till branta vattenrutschkanor som bara de modigaste vågar prova.

Aquaventure hör till Atlantis The Palm. Om du bor på hotellet har du fri entré till vattenparken, men det går också att köpa dagpass för utomstående.

Tips! Boka till bästa pris

Om du bokar via vår partner Viator får du ett betydligt bättre pris än om du bokar direkt med Atlantis. För närvarande (mars 2017) kostar ett dagpass för en vuxen cirka 495 kronor hos Viator, att jämföra med 620 kronor hos Atlantis. Kolla pris och datum här.

Boka dagpass till Aquaventure

BiljettshejkenAtt boka på nätet är billigare än att köpa biljetten på plats och du har allt klart innan du reser. Kan avbokas om du måste ställa in din resa. Mer information och återbetalningspolicy finns på bokningssidan.

För de minsta barnen finns lekparken Splashers Play Area med vattenstrålar, hinkar, kanor och bassänger. Notera att barn som är kortare än 120 centimeter bara får använda Splashersområdet.

På området finns restauranger där ni kan köpa lunch och fika.

Fantastisk dag! Inga långa köer och vi kunde både njuta av åkturerna och slappa på stranden, vilket var perfekt. Rekommenderas starkt! Vi gillade verkligen akvariet också.

Michelle

Recension från Viator, januari 2017

Boka biljett även till Lost Chambers Aquarium

Om ni vill få ut mer av dagen går det att välja en biljett som ger entré även till Lost Chambers Aquarium, med fler än 65 000 fiskar och andra marina djur i mystiska och spännande undervattensmiljöer.

Lost Chambers Aquarium

Temat för Lost Chambers Aquarium är givetvis legenden om den sjunkna staden Atlantis.

Biljetten som ger inträde även till akvariet kostar cirka 125 kronor mer. Du väljer biljettyp när du bokar.

Aquaventure – tänk på det här

  • Biljetten ska skrivas ut och visas upp vid entrén. E-biljett fungerar tyvärr inte än.
  • Personer som inte är goda simmare måste bära flytväst. Gäller även barn under 120 cm. Flytväst finns att låna på plats.
  • Föräldrar måste alltid ha uppsikt över sina barn.

Se vad som väntar i Dubais bästa vattenpark

 

Karta – här ligger Aquaventure

Aquaventure

(Sidan uppdaterades 2017-03-17. Alla prisuppgifter är från det datumet.)

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Söker du hotell i Dubai? Kolla in våra tips och favoriter!

Att hitta rätt hotell i Dubai kan vara svårt. Var i stan ska man bo? Är det bäst vid stranden eller i staden? Här har vi samlat våra hotellfavoriter och tips på vad du bör tänka på innan du bokar.

Boka biljetter och sevärdheter innan du reser

Burj Khalifa, ökensafari, guidade turer, vattenparker och mycket mer. Att boka i förväg är smart. Du har din plats garanterad och det är ofta billigare. Här ser du allt du kan boka innan du reser.

  • Läsarbetyg
  • Rated 4.8 stars
    4.8 / 5 (6 )
  • Ditt betyg


Share This