Dubai Shopping Festival

Dubai Shopping Festival

Gillar du att shoppa? Då ska du ta dig till Dubai under den månadslånga köpfesten Dubai Shopping Festival som hålls varje vinter.

Även om Dubai lockar med fantastiska shoppingmöjligheter året runt, är erbjudandena extra bra under shoppingfestivalen. Tusentals butiker i stadens shoppinggallerior deltar med specialerbjudanden och många av stadens hotell har speciella paket under perioden.

Viktigt att påpeka är att arrangemanget är utspritt över hela staden och inte samlat på en enda plats. Det handlar snarare om en tidsperiod där butiker, shoppinggallerior och marknader sänker priser och tar fram specialerbjudanden.

Hos Visit Dubai, följ länken längst ned på den här sidan, kan du söka butiker och erbjudanden i olika stadsdelar.

Extra flygbagage under Dubai Shopping Festival

Till och med flygbolagen, framförallt Emirates, som flyger till Dubai ställer upp genom att erbjuda extra bagagevikt för den som reser till emiratet under Dubai Shopping Festival. Något som ofta kommer till nytta.

Dagarna under Dubai Festival bjuder också på modevisningar, framträdanden av världsberömda artister, underhållning för barn, tävlingar och lotterier där du kan vinna dyra bilar och fina smycken, och på fyrverkerier varje kväll, med mycket mera.

Dubai Shopping Festival – datum

Festivalen har arrangerats varje år sedan 1996. Den börjar vanligtvis i december eller januari och pågår i cirka en månad, men exakta datum varierar från år till år.

Datumen för Dubai Shopping Festival 2017 är 26 december 2016 till 28 januari 2017.

Läs mer på festivalens officiella webbplats 

(Sidan uppdaterades 2017-12-17)

Skriv en kommentar

Share This