Välj en sida

Dinner Cruise i Dubai Marina

Dinner Cruise är ett av de trevligaste nöjena för besökare i Dubai. Tidigare fanns kryssningarna bara på Dubai Creek, i den gamla delen av staden, men numera kan du även ta en Dinner Cruise bland skyskraporna i storslagna Dubai Marina.

Dubai Marina Dinner Cruise

Om Dubais klassiska variant av Dinner Cruise bjuder på dhower, moskéer och fläkter från svunna tider längs Dubai Creek, är det här en modernare variant med fokus på det nya, blänkande, resliga Dubai.

Kryssningen passar bra för dig som kanske bor på hotell i Dubai Marina eller Jumeirah Beach Residence (JBR) och har ganska långt att åka till Dubai Creek. Här presenterar vi några av de bästa arrangörerna.

Tips! Att boka Dinner Cruise hemifrån, innan resan, är billigare än att göra det på plats. Via länkarna nedan finns möjlighet att boka.

Dinner Cruise i Dubai Marina – alternativ

På den här sidan hittar du alla bokningsbara middagskryssningar i marinan och här nedanför har vi valt ut tre tips:

Dubai Marina Cruise med underhållning

Två timmars kryssning runt marinan där ni inte bara får njuta av utsikten mot skyskrapor, utan också blir underhållna av en tanouradansshow. Välkomstdrink (alkoholfri) och buffé med influenser från Mellanöstern och Asien ingår i priset.
» Läs mer och boka

Marina Sunset Cruise

Kryssa med dhow, traditionellt träfartyg, runt marinan. En romantisk kryssning som tar cirka 90 minuter och visar det bästa av området runt Dubai Marina. Buffémiddag, alkoholfri dryck och hotelltransfer ingår i priset.
» Läs mer och boka

Dubai Marina Dinner Cruise

Den mest fullmatade kryssningsupplevelsen i Dubai Marina. Ett modernt fartyg, men i traditionell stil, som har både inglasat och luftkonditionerat nedre däck och ett utomhusdäck att njuta av utsikterna från. I priset ingår underhållning, middagsbuffé och transfer från och till ditt hotell.
» Läs mer och boka

Dinner Cruise – priser

Priserna varierar beroende på fartyg, mat, underhållning och huruvida hotelltransfer ingår eller ej. Men räkna med att en Dinner Cruise i Dubai Marina kostar från cirka 500 till 800 svenska kronor per person. Exakt pris finns via länkarna ovan.

(Sidan uppdaterades 2018-10-25.)

Skriv gärna en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *