Välj en sida

Emirates drar igång sin nya linje mellan Dubai och Stockholm med riktigt fina kampanjpriser.

Snart börjar Dubais eget bolag Emirates med flyg direkt mellan Dubai och Stockholm. Från den 4 september blir det dagliga avgångar från Arlanda med Boeing 777-300ER.

Ett stort flygplan som förutom 304 platser i ekonomiklass och 42 stolar i business också har åtta sviter i första klass. Det blir första gången som Arlanda trafikeras av ett flygplan med en äkta första klass-avdelning.

Måste resa i september – oktober

Emirates har sagt att den nya linjen ska ackompanjeras av fina kampanjpriser – och det stämmer verkligen. I början av hösten finns flyg med Emirates till Dubai för bara 3060 kronor, tur/retur, om du bokar direkt på bolagets sajt. Då ingår bagage på 30 kilo för den som flyger ekonomiklass.

Letar du biljetten hos nätresebyråerna, förslagsvis genom att använda prisjämförelsesajten Flygresor.se, blir det någon hundralapp billigare.

Haken är att du måste boka senast 31 augusti och resa mellan 4 september och 23 oktober. Vad biljetterna med Emirates kommer att kosta sedan, under vinterns högsäsong, återstår att se.

Billigt Dubaiflyg även hos Norwegian

Även Norwegian, som sedan tidigare flyger direkt från Arlanda, har tur/retur-biljetter för under 3000 kronor i början av hösten, med bagage inräknat i priset.

Så om du är nyfiken på Dubai och har möjlighet att resa i höst – passa på. Mycket billigare än så här blir det inte.

Och förresten. De där sviterna i första klass – de kostar bara 28 000 kronor. Även det är faktiskt ovanligt billigt.