Välj en sida

Nästa vinter kan du resa till Dubai med Fritidsresor. Företaget startar charter med direktflyg till Dubai och erbjuder ett eget hotell.

Fritidsresor gör som Apollo och Solresor och tar in Dubai i charterutbudet med direktflyg från Stockholm. Till skillnad från konkurrenterna erbjuder Fritidsresor också ett eget hotell, Blue Star Al Hamra Fort Hotel.

– Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Dubai. Solgaranti i kombination med kort flygresa, hög hotellstandard och bra shopping är några orsaker, säger Fritidsresors Sverigechef Bassam el Mattar i ett pressmeddelande.

Fritidsresors hotell Blue Star Al Hamra Fort Hotel är nyrenoverat och har bolagets egen personal på plats, lockar med Bamsebesök för barnen och utlovar aktiviteter för alla åldrar. Men hotellet ligger inte i Dubai, utan i grannemiratet Ras Al Khaimah.

Ras Al Khaimah ligger 12 mil från Dubai och även om Fritidsresor uppger att transfertiden mellan hotellet och flygplatsen bara är en timme, får man räkna med att det tar 1,5 till 2 timmar att ta sig med bil mellan Ras Al Khaimah och Dubai, beroende på trafikläget. För den som enkelt vill kunna upptäcka allt Dubai har att erbjuda, är läget långt ifrån optimalt.

Fritidsresors charterflyg till Dubai går under perioden 25 oktober 2013 till 24 april 2014. Mer information finns på den här sidan på Fritidsresors webb.

(Foto: Fritidsresor/Star Tours)