Välj en sida

Dubai nyheter 2016

Vad sägs om att köra motorcykel eller fyrhjuling på sanddynerna i öknen? Eller att åka på djuphavsfiske i arabiska viken? Eller kanske det lockar med ett nytt rabattkort med entré till Burj Khalifa, vattenparken på Atlantis, ökensafari och mycket mer?

Dubai är en fullmatad destination för dig som vill uppleva mycket på semestern, och till den här vintersäsongen fyller staden på med ännu fler erbjudanden.

I oktober öppnar meganöjesparken Dubai Parks and Resorts med över 100 åkturer i tre olika temaparker plus ett Legovattenland.

Att åka på ökensafari i Dubai har länge varit en av de mest populära utflykterna bland besökarna. Nu finns också chans att köra motorcykel i öknen eller att ta en tur på egen hand med fyrhjuling över sanddynerna.

Är du fiskeintresserad? Missa inte möjligheten till djuphavsfiske i vattnen utanför Dubai. Chans finns att fånga grouper, snapper, catfish och barracuda. Snacks och dryck finns på båten, transfer till hotellet ingår.

För dig som vill få ut det mesta av Dubai, till lägsta möjliga kostnad, finns nu ett rabattkort som gör att du rejält sänker totalpriset för de upplevelser du vill se under resan.

Med Dubai Attraction Pass sparar du upp till 50 procent på populära sevärdheter och utflykter som Burj Khalifas utsiktsvåning, Dinner Cruise, Desert Safari, Ski Dubai, Atlantis Water Park och mycket mer.

Nyfiken på ännu fler upplevelser och sevärdheter i Dubai?
Här hittar du allt du kan boka på nätet.