Välj en sida

Kombinera Hua Hin och Dubai

Dubai har ett perfekt geografiskt läge för resenärer på väg till Sydostasien. Det har Apollo tagit fasta på och erbjuder nu en kombinationsresa till Dubai och Thailand.

Det är Apollos nya samarbete med Emirates, Dubais eget flygbolag, som gör att charterbolaget nu erbjuder sina kunder möjligheten att se två destinationer på samma resa.

Du kan naturligtvis boka ett liknande upplägg på egen hand – det är bara att flyga till något av Emirates många resmål via Dubai och stanna några dagar i staden på vägen dit eller tillbaka – men för dig som gärna bokar en paketresa kan Apollos upplägg vara intressant.

Apollos resa innehåller tre nätter i Dubai och elva nätter i thailändska Hua Hin. Hua Hin ligger vid kusten mot thailändska gulfen, ett par timmar med bil söder om Bangkok.

– Det är en riktigt spännande kombination tycker vi. Att både hinna med allt som Dubai har att erbjuda och sedan bara koppla av och varva ner i Hua Hin. Det bästa av två världar helt enkelt, säger Kajsa Moström som är informationschef på Apollo.

Priset för resan startar på 13 548 kronor per person. Läs mer hos Apollo.